tin iepuri de mic deci aproximativ 30 de ani nu am taiat niciodata am mincat in armata preparat de un coleg nu stiam ca este cind mia zis am dat tot afara de atunci nu mai vreau am epuri frumosi rasa pura u g dar numi plac taiti
Ma bucur ca va place,intre timp am mai făcut de câteva ori pastrama după alte reţete. am făcut de crăciun dar numai de carne, fără os.Am mâncat si am udat-o cu un vin roşu.Oricum îmi place mult.Salut.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Abia astept sa vina iarna sa-i mai trantesc si eu cateva !